جواد اسدی در مسابقات جهانی پاورلیفتینگ اوکراین قهرمان جهان شد.

کد خبر: 119 تاریخ انتشار: 1395/9/24
جواد اسدی پدیده ساروی و دانشجوی دانشکده سما ساری با قهرمانی در این دوره از مسابقات و کسب 2 مدال طلا و دریافت کارت حرفه ایGPF (کاپ جهانی اوکراین) به عنوان تنها نماینده استان مازندران در تیم ملی پاورلیفتینگ ایران افتخاری غرورآفرین برای استان مازندران و شهر ولایت پرور ساری به ارمغان آورد.

تیم پاورلیفتینگ GPF (کاپ جهانی اوکراین) کشور ایران در مسابقات قهرمانی جهان به مقام نخست رسید.

تیم پاورلیفتینگ جمهوری اسلامی ایران با 10 ورزشکار و با سرپرستی سید صامد قریشی و سرمربیگری سعید فاضلی و مهدی ایوبی، بین 12 کشور شرکت کننده9 در مسابقات جهانی اوکراین در شهر "کیف " ، با کسب 8 مدال طلا و دو نقره قهرمان جهان شد.

جواد اسدی پدیده ساروی با قهرمانی در این دوره از مسابقات و کسب 2 مدال طلا و دریافت کارت حرفه ایGPF (کاپ جهانی اوکراین) به عنوان تنها نماینده استان مازندران در تیم ملی پاورلیفتینگ ایران افتخاری غرورآفرین برای استان مازندران و شهر ولایت پرور ساری به ارمغان آورد. در مراسم بازگشت و استقبال از این ورزشکار با اخلاق که در میدان امام ساری برگزار شد، حاج محمد حسن کیادهی عضو شورای اسلامی و سرپرست باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ساری و جمعی از دوستداران ورزش، اصحاب رسانه و خانواده اش پرشور حضور به هم رساندند.

جواد اسدی را می توان به جرات پدیده پاورلیفتینگ ایران نامید. جوانی متواضع و با اخلاق از یک خانواده مذهبی که با انگیزه کاهش وزن وارد باشگاه پرورش اندام شد ولی با توجه به قدرت بدنی بالا و کشف استعدادش با کمک مربی اش توانست در مدت کمتر از دو سال به پیشرفت چشمگیر در این رشته ورزشی برسد.

برچسب‌ها : پاورلیفتینگ - جواد اسدی - سما ساری

آمار بازدید       امروز: 471    ديروز: 664    اين ماه: 31708    تاکنون : 1135266