پیام تسلیت دکتر میرزاده به مناسبت شهادت تنی چند از آتش نشانان غیور کشور (ادامه مطلب)

کد خبر: 132 تاریخ انتشار: 1395/11/2

دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، با صدور پیامی شهادت آتش نشانان غیور کشور در حادثه ساختمان پلاسکو را تسلیت گفت. دکتر میرزاده در متن پیام خود آورده است:

بسم الله الرحمن الرحیم
حادثه فروریختن ساختمان پلاسکو در تهران که موجب شهادت تنی چند از بهترین فرزندان این مرز و بوم و آتش نشانان جان بر کف شد، مصیبت بزرگی است که ملت شریف ایران را عزادار ساخته است.
در این سانحه دردناک شکوه ایثار و فداکاری آتش نشانان شجاع ایرانی در برابر چشم جهانیان به نمایش گذاشته شد و این قهرمانان ملی با بذل جان از عهده مراقبت مسئولانه از مردم و حفظ جان آنان سربلند و موفق بیرون آمدند.
اینجانب ضمن عرض تسلیت به عموم ملت ایران و خانواده این عزیزان به ویژه خانواده آتش نشانانی که دانشجوی رشته مدیریت بحران دانشگاه آزاد اسلامی بوده اند برای بازماندگان و مجروحان آرزوی صبر و سلامت و برای همه درگذشتگان از درگاه احدیت طلب علو درجات دارم.
                                              حمید میرزاده

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی