پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به رئیس هیات موسس دانشگاه (ادامه مطلب)

کد خبر: 136 تاریخ انتشار: 1395/11/3
دکتر حمید میرزاده در پیامی انتصاب دکتر علی اکبر ولایتی به عنوان رئیس هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی ازسوی مقام معظم رهبری را تبریک گفت. در متن این پیام که به دلیل اعلام عزای عمومی منتشر نشده بود، آمده است...

جناب آقای دکتر علی اکبر ولایتی

رئیس محترم هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی

اینک که پس از فقدان جانسوز آیت الله هاشمی رفسنجانی(ره) رییس فقید هیات موسس دانشگاه، با تدبیر مقام معظم رهبری به ریاست هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی -که به تعبیر معظم له نقش موثری در امر آموزش عالی کشور دارد- منصوب شده اید، این مسئولیت را به جنابعالی که از دانشمندان برجسته ملی و بین المللی هستید، تبریک می گویم و از خداوند منان توفیق روز افزون شما را آرزومندم. هیات رییسه و همکاران دانشگاه آزاد اسلامی همه گونه همکاری را با جنابعالی در جهت تحقق اهداف اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی به عمل خواهند آورد.

حمید میرزاده
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

برچسب‌ها : پیام تبریک - سازمان مرکزی دانشگاه آزاد - سما ساری

آمار بازدید       امروز: 403    ديروز: 655    اين ماه: 17687    تاکنون : 1098272