تودیع و معارفه معاونین برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان و اداری و مالی و تکریم کارکنان بازنشسته واحد ساری (ادامه مطلب)

کد خبر: 138 تاریخ انتشار: 1395/11/9
تودیع و معارفه معاونین برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان و اداری و مالی و تکریم کارکنان بازنشسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، در مراسمی در روز سه شنبه 1395/11/5 با حضور دکتر نیازآذری رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و اساتید و کارکنان واحد ساری در سالن اجتماعات دانشکده فنی واحد ساری برگزار شد معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان استان و معاون اداری و مالی واحد ساری تودیع و معارفه شدند.

محمدرضا اقبال که از سال 1389 مسئولیت معاونت اداری و مالی این واحد دانشگاهی را برعهده داشت بدلیل اشتغال به تحصیل از این سمت تودیع و دکتر خسرو فغانی که پیش از این به عنوان معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان بوده است به عنوان معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری معارفه شد.

در لوح تقدیر دکتر کیومرث نیازآذری رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران به محمدرضا اقبال آمده است: ازاینکه در سایه الطاف خاصه ی الهی چند سال متوالی را بعنوان معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری به انجام وظیفه ی ثمر بخش و موثر پرداخته اید و اینک که تقدیر الهی توفیق خدمت گزاری بعنوان عضو هیات علمی دانشگاه  را به جنابعالی ارزانی داشته ، بسی شایسته است به پاس تلاش ها و زحمات مستمر شما در راستای توسعه و پیشرفت همه جانبه ی این واحد دانشگاهی ، نهایت سپاس و قدردانی  را خدمت جنابعالی ابراز نماییم.

دکتر همایون موتمنی نیز بعنوان معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری منصوب شد.

در ادامه این مراسم از هشت نفر از بانوان پرتلاش این واحد دانشگاهی که به درجه بازنشسته نائل آمدند با اهدا لوح و هدیه تقدیر و تشکر بعمل آمد.

در بخشی از لوح تقدیر به این بانوان آمده است: شور شیرین خاطرات تلاشهای شما همواره در  دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری   که در جای جای آن اثر قدم های پشتکار و همت شما برآن موج می زند به یادگار خواهدماند و این باقیات صالحات چون چراغی فرا روی زندگی و آینده و فردای شما خواهد بود.

برچسب‌ها : تودیع و معارفه - دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران - سما ساری

آمار بازدید       امروز: 203    ديروز: 549    اين ماه: 953    تاکنون : 1067332