مدارس سما در مناطق محروم به نام آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نامگذاری می شوند(ادامه مطلب)

کد خبر: 140 تاریخ انتشار: 1395/11/9
دکتر میرزاده: نامگذاری مدارس سما در مناطق محروم به نام آیت‌الله هاشمی رفسنجانی ...

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به تاکید رهبر معظم انقلاب بر توسعه فعالیت‌های دانش بنیان در دانشگاه‌ها اشاره کرد و یادآور شد: ایشان را می‌توان بنیانگذار تفکر دانشگاه‌های ماموریت‌گرا و اقتصاد دانش بنیان دانست چرا که بارها زیربنای اقتصاد مقاومتی را اقتصاد دانش بنیان عنوان کردند.
سیصد و نودمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی و چهاردهمین جلسه هیأت امنای استان کرمان با هدف تصویب بودجه این استان که به ریاست دکتر میرزاده و با حضور محمد مهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و حجت‌الاسلام و‌المسلمین مجید انصاری معاون پارلمانی رئیس جمهوری و سایر اعضای هیأت امنا برگزار شد.
حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، در ابتدای جلسه با گرامیداشت یاد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی(ره) به بیان ویژگی‌های شخصیتی ایشان پرداخت و گفت: «با وجود گذشت چند روز از رحلت آیت‌الله هاشمی هنوز نتوانستیم فکر و ذهن خود را بازسازی کنیم چرا که رحلت ناگهانی ایشان ضربه‌ای سنگین برای ملت ایران بویژه دانشگاه آزاد اسلامی به شمار می‌رود.»
او شخصیت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی(ره) را در تاریخ ایران تکرار ناشدنی دانست و گفت:«روحیه استغنایی، دوست داشتنی و چهره مهربان و معصوم ایشان منبع انرژی برای ما بود، آنجایی که در امور دانشگاه به خاطر کارشکنی‌ها و حسادت‌ها دچار مشکل می‌شدیم حمایت‌های بی‌دریغ آیت‌الله کارگشا بود.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اندیشه‌های بلند و دور اندیشی را از ویژگی‌های منحصربه فرد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برشمرد و تأکید کرد کمتر شخصیتی را می‌توان در تاریخ معاصر ایران یافت که در نهادینه کردن نظام جمهوری اسلامی نقش موثری همانند ایشان داشته باشد.
میرزاده به سوابق همکاری خود با آیت‌الله هاشمی اشاره کرد و افزود: «تمام سال‌های همکاری اینجانب با آیت‌الله هاشمی به مثابه شاگردی در محضر ایشان سپری شد، بنده طی این سال‌ها از ایشان درس اخلاق و مدیریت امور علمی را آموختم.»

آیت‌الله هاشمی دانشمند قرآن پژوه بود
او آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را دانشمندی قرآن پژوه، مجاهدی نستوه و مدیری استراتژیست دانست و افزود: «آیت‌الله هاشمی نماد مقبول تفکر اجتماعی، محور وحدت در جامعه و مایه فخر روحانیت بودند. اما با همه صلابتی که داشتند بسیار مظلوم بودند.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: «کمتر مدیری را در جمهوری اسلامی را سراغ داریم که به اندازه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی حوصله شنیدن مشکلات مردم را داشته باشد، آن اسطوره پایداری و پایمردی هرگز پیمان خود را با امام راحل و مقام معظم رهبری را نشکست.»
میرزاده به فعالیت‌های انجام شده در استان کرمان اشاره کرد و گفت: «در حال حاضر تأسیس شهرک شفا در
18 استان آغاز شده و با وجود اینکه اجرای این طرح از سال گذشته شروع شده اما خوشبختانه پیشرفت فیزیکی طرح شفای این استان نسبت به سایر استان‌ها بیشتر است.»
او در ادامه به وجود
2 نوع شرکت دانش بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و افزود: «نوع اول این شرکت‌ها مطابق ضوابط دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته و نوع دوم علاوه بر ضوابط دانشگاه، از استانداردهای معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری تبعیت می‌کنند.»
میرزاده درباره حمایت‌های دانشگاه آزاد اسلامی از شرکت‌های دانش بنیان گفت: «شرکت‌های نوع دوم دانش بنیان از وام‌های معاونت علمی فناوری بهره مند می‌شوند، شرکت‌های نوع اول نیز اجازه دسترسی به آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی را داشته و از وام‌های ارزان قیمت بهره مند می‌شوند.»

مقام معظم رهبری بنیانگذار تفکر دانشگاه‌های ماموریت گرا هستند
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به تاکید رهبر معظم انقلاب بر توسعه فعالیت‌های دانش بنیان در دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: «ایشان را می‌توان بنیانگذار تفکر دانشگاه‌های ماموریت گرا و اقتصاد دانش بنیان دانست چرا که بارها زیربنای اقتصاد مقاومتی را اقتصاد دانش بنیان عنوان کردند.»
او ادامه داد: «خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه اقدام و عمل فعالیت‌های دانش بنیان از سایر دانشگاه‌ها جلوتر است چرا که در این دانشگاه به دلیل چابکسازی انجام شده و کاهش بروکراسی، فعالیت‌ها سریعتر به نتیجه می‌رسد.»
میرزاده به اهمیت فعالیت
های فرهنگی و اجرای طرح‌های ماندگار فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: «خوشبختانه دردانشگاه آزاداسلامی با توجه به اهمیت امور فرهنگی برای اولین بار شرکت‌های دانش بنیان فرهنگی تاسیس شده است.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، تمرکز بر احیای زبان فارسی را یکی دیگر از سیاست‌های این دانشگاه برشمرد و تأکید کرد با توسعه شبکه بین‌الملل شرایط تحصیل علاقمندان به یادگیری زبان فارسی در دانشگاه آزاد اسلامی فراهم شده است، در حال حاضر حدود
10 هزار دانشجوی خارجی در این دانشگاه تحصیل می‌کنند که طبق برنامه توسعه ششم این دانشگاه این رقم به 80 هزار دانشجو باید برسد.

مدارس سما به نام آیت‌الله هاشمی نامگذاری می‌شوند
میرزاده همچنین گفت: «به منظور ارج نهادن به خدمات آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به آموزش عالی کشور و زنده نگه داشتن نام ایشان، تمام مدارس در مناطق محروم که راه اندازی می‌شوند به نام آیت‌الله هاشمی نامگذاری می‌شود.»
در پایان جلسه هیأت امنای استان کرمان، بودجه این استان شامل269 میلیارد تومان از حیث منابع و مصارف و
199 میلیارد تومان از حیث درآمد و هزینه، به تصویب اعضای جلسه هیأت امنای استان رسید.

برچسب‌ها : سازمان سما - سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی - سما ساری

آمار بازدید       امروز: 507    ديروز: 664    اين ماه: 31744    تاکنون : 1135302