دعوت روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی برای شرکت در مراسم اربعین آیت الله هاشمی رفسنجانی (ره)

کد خبر: 157 تاریخ انتشار: 1395/11/27

با توجه به دعوت بیت معزز رئیس فقید هیأت موسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی برای حضور عموم مردم شریف ایران در مراسم اربعین ارتحال آیت‌الله هاشمی رفسنجانی (ره)، روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در اطلاعیه ای از دانشگاهیان به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی دعوت کرد در این مراسم حضور پیدا کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در متن این اطلاعیه آمده است به پاس قدردانی از زحمات بی‌دریغ و ممارست‌های خستگی‌ناپذیر این قهرمان ملی و اندیشمند اسلامی و ابراز همدردی با بیت معزز ایشان، از همه مردم شریف ایران، خانواده بزرگ استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و تمامی دوستداران ایشان دعوت می شود که در مراسم اربعین ارتحال آیت‌الله هاشمی رفسنجانی (ره) حضور پیدا کنند.

این مراسم روز پنجشنبه مورخ  95/11/28 از ساعت 15 در حرم مطهر بنیانگذار انقلاب اسلامی برگزار می شود.

برچسب‌ها : آیت الله هاشمی رفسنجانی(ره) - دانشگاه آزاد اسلامی - سما ساری

آمار بازدید       امروز: 519    ديروز: 664    اين ماه: 31756    تاکنون : 1135314