ششمین دوره مسابقات ملی رباتیک آزاد کردستان برگزار می شود

کد خبر: 187 تاریخ انتشار: 1396/1/26
این دوره از مسابقات در چهار لیگ ربات های نمایشی، ربات های جنگجوی سنگین وزن، ربات های صنعتی و ربات های پرنده از تاریخ 2 لغایت 3 خردادماه سال جاری برگزار می شود...

دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج با هدف ایفای نقش موثر در پیشبرد دانش و فناوری رباتیک به عنوان یکی از پیشران های موثر آینده بشری، مسابقات ملی رباتیک آزاد کردستان را همه ساله برگزار می نماید. این مسابقات بستری است برای حمایت از ایده های خلاقانه و فن‌آور در حوزه علم رباتیک منطبق بر استاندارهای ملی و هم‌راستا با اهداف اصلی ترویج علم رباتیک در کشور.
شکوفایی ایده های جدید و حرکت به سمت مسابقات خلاقانه و فن‌آور رباتیک،رساندن دانشگاه آزاد اسلامی به جایگاه اصلی و متعالی خود به عنوان طلایه دار حرکت علمی کشور در زمینه‌ رباتیک،ایجاد نشاط جمعی، افزایش روحیه رقابت و کار گروهی در دانش آموزان و دانشجویان و  نزدیک تر شدن صنعت و دانشگاه از جمله اهداف برگزاری این مسابقات است.

گفتنی است این دوره از مسابقات در چهار لیگ ربات های نمایشی، ربات های جنگجوی سنگین وزن، ربات های صنعتی و  ربات های پرنده از تاریخ 2 لغایت 3 خردادماه سال جاری برگزار می شود.
علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر به تارنمای این مسابقات به نشانی http://robo6.iausdj.ac.ir/ مراجعه نمایند.
برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - سما ساری - مسابقات رباتیک آزاد

آمار بازدید       امروز: 121    ديروز: 465    اين ماه: 21869    تاکنون : 1161691