پیام تبریک دکتر منظری توکلی به مناسبت اغاز سال جدید

کد خبر: 290 تاریخ انتشار: 1397/1/6
پیام تبریک دکتر منظری توکلی به مناسبت فرا رسیدن نوروز باستانی و آغاز سال جدید...
بسم الله الرحمن الرحیم

یا مقلب القلوب والابصار ٬ یا مدبر الیل والنهار ٬یا محول الحول والاحوال ٬حول حالنا الی احسن الحال

به لطف باری تعالی ، بهاری از راه رسید که آغازش در بین تولد دوگوهر آفرینش قرار گرفت ؛ حضرت فاطمه (س) کوثری که خورشید هدایت زنان سرزمین ماست وحضرت علی (ع) باب العلم ٬ وصی مصطفی وشفیع مومنان در روز جزا ، آمد تا همچون آب زلال وپاک، کویر تشنه عدالت رادر زمین بارور کند. امیدوارم بیداری طبیعت در چنین سالی برای همه ما شکوفایی و امیدی افزون در عرصه های مختلف زندگی را به ارمغان آورد. خداوند متعال را شاکریم که دیگر بار توفیق حلاوت حلول سالی دیگر را بر ما ارزانی داشت تا با توسل بر دو گوهر آفرینش ، بر آنچه که گذراندیم تدبر و تعقل نماییم.
سال گذشته به یاری خداوند متعال و همت همکاران صدیق و زحمتکش در سازمان سما با همه فراز و نشیب ها به خوبی پشت سر گذاشته شد؛ در سال 1397 نیز برآنیم تا درسایه زعامت حضرت امام خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی و همت شما همکاران با تجربه و امکانات موجود ، با ارتقای کیفیت در راستای اهداف تعیین شده توسعه مدارس و مهارت محوری، به گونه ای عمل کنیم که بخش  بزرگی از جامعه دانش آموزی و دانشجویی کشور تحت پوشش برند سما قرار گیرد.
امید است با یاری خداوند، حمایت هیات امناء ارجمند  و هیات رییسه گرامی دانشگاه آزاد اسلامی و شما همراهان همدل سمایی این مسیر تعالی با سرعتی بیش از پیش طی شود؛ سالی پرخیر و برکت و همراه با پیروزی و بهروزی برای خانواده ولایت مدار سما خواهانم.
امیدوارم که شکوفایی بهار طبیعت، مارا به شکفتن بهار جان هایمان رهنمون شود و بهاری معنوی را در دل و جانمان رشد دهد. با آرزوی سلامتی وموفقیت وشادمانی برای شما دوستان سمایی !
ارادتمند دکتر علیرضا منظری توکلی
برچسب‌ها : پیام تبریک سال نو - دکتر منظری توکلی - سازمان سما - سما ساری