جلسه هم اندیشی گروه گرافیک و عکاسی (ادامه مطلب)

کد خبر: 325 تاریخ انتشار: 1397/10/18
جلسه هم اندیشی گروه گرافیک و عکاسی با حضور اساتید گروه، دکتر بابائی و مسئولین برگزار شد...

جلسه هم اندیشی اساتید برجسته رشته گرافیک و عکاسی استان مازندران با معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما ساری و حضور معاون آموزشی و پژوهشی و مدیر آموزش روز سه شنبه مورخ 97/10/18 در دفتر ریاست مرکز برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشکده ، در این جلسه اساتید رشته گرافیک و عکاسی ضمن تشکر از تلاش و زحمات انجام شده به بیان پیشنهادات خود برای بهبود هرچه بیشتر فضای آموزشی پرداختند. سپس دکتر عبدالرضا بابائی، رییس مرکز به بیان اهداف و چشم اندازهای مرکز آموزشی در آینده پرداخت و ارائه پیشنهادها و همدلی و همکاری تمام اساتید و دانشجویان را راهگشای مسیر رشد و شکوفایی علمی، فرهنگی و پژوهشی این مرکز دانست.در پایان دکتر بابایی ضمن تشکر از حضور آقایان مهندس سیلاخوری ، مهندس نوذری ، مهندس تشکری ، مهندس عبدی و مهندس برزگر، ابراز امیدواری کردند  با حضور این اساتید مجرب، گروه گرافیک و عکاسی و فیلمبرداری دانشکده به عنوان قطب علمی ، مهارتی  و هنری درسطح کشور مطرح گردد.

برچسب‌ها : سما ساری - سما ساری - عکاسی - عکاسی - گرافیک - گروه گرافیک

آمار بازدید       امروز: 493    ديروز: 544    اين ماه: 1938    تاکنون : 1082523